Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g53g63kcal8.9g0.8g2.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g21g16kcal1.1g2.5g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 5.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g258kcal21.8g13.2g12.4g1.6g
Valittu annoskoko124g129kcal10.9g6.6g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna62g65kcal5.5g3.3g3.1g0.4g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457