Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow11g38kcal1.3g7.9g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g15g5.1kcal0g1.1g0g0.3g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 15g7.5kcal0.1g1.5g0g0.3g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g159kcal3.2g34g0.6g2.4g
Valittu annoskoko124g80kcal1.6g17g0.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g40kcal0.8g8.5g0.2g0.6g
Arvot/100g100g64kcal1.3g13.7g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069