Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.6g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g25g12kcal0.2g2.9g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g26g17kcal2.9g1.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.2g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.7g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g592kcal15g60.6g32g1.4g
Valittu annoskoko124g296kcal7.5g30.3g16g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g148kcal3.8g15.2g8g0.4g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508