Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)25g30kcal0.7g1g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.3g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g19g16kcal0.6g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g347kcal19.8g12.8g20.4g0.6g
Valittu annoskoko124g174kcal9.9g6.4g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g87kcal5g3.2g5.1g0.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632