Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali42g8.9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli kuivattu 3.5g10kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g139kcal12.6g7g6g5g
Valittu annoskoko124g70kcal6.3g3.5g3g2.5g
Annoskoko puolitettuna62g35kcal3.2g1.8g1.5g1.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.8g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987