Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.7g0.3g1g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g360kcal16g59.2g5.6g3.4g
Valittu annoskoko124g180kcal8g29.6g2.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g90kcal4g14.8g1.4g0.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g23.9g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192