Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)37g45kcal1.1g1.5g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.16g55kcal2.1g10.8g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%8g22kcal2.3g0.2g1.4g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Oivariini, 750.5g3.2kcal0g0g0.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g364kcal29.8g25.4g15.4g1.4g
Valittu annoskoko124g182kcal14.9g12.7g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g91kcal7.5g6.4g3.9g0.4g
Arvot/100g100g147kcal12g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842