Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 63g27kcal2.1g3g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g313kcal13.8g40.4g10g1.8g
Valittu annoskoko124g156kcal6.9g20.2g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g78kcal3.5g10.1g2.5g0.5g
Arvot/100g100g126kcal5.6g16.3g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474