Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka30g104kcal3.8g20.1g0.1g1.1g
Ruisjauho Pirkka8.8g27kcal0.8g5.3g0.2g1.3g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)22g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kebablastu 300g, pouttu16g41kcal2.5g0.8g3.1g0.2g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g15g9kcal0.1g2.3g0g0.2g
Pizzajuusto, valio8.2g28kcal2.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g449kcal19g58.8g13.4g5.6g
Valittu annoskoko124g225kcal9.5g29.4g6.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna62g112kcal4.8g14.7g3.4g1.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.7g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029