Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1101g420kcal3g77.5g1g37.8g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g38g120kcal0.4g29.3g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl25g160kcal3.5g0.9g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2008kcal15.6g236.2g91.4g75.6g
Valittu annoskoko1230g1004kcal7.8g118.1g45.7g37.8g
Annoskoko puolitettuna615g502kcal3.9g59.1g22.9g18.9g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598