Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)313g63kcal1.9g10.9g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g697kcal15.4g78.2g29.4g14g
Valittu annoskoko1230g348kcal7.7g39.1g14.7g7g
Annoskoko puolitettuna615g174kcal3.9g19.6g7.4g3.5g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181