Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 57g501kcal0g0g56.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 42g29kcal0.5g4.7g0.5g1.6g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.3g0.5g3.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1120g1439kcal232.3g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g4016kcal468.6g20g227.4g10.4g
Valittu annoskoko1232g2008kcal234.3g10g113.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna616g1004kcal117.2g5g56.9g2.6g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200