Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g13g72kcal0g0g8g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)13g23kcal0.3g0.5g2.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 133g264kcal1.8g2.4g26.6g5.9g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Katkarapu 599g410kcal86.5g0g6.6g0g
Ketsuppi 133g122kcal1.7g25.6g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g2152kcal219.8g100.4g91.4g24.4g
Valittu annoskoko1232g1076kcal109.9g50.2g45.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna616g538kcal55g25.1g22.9g6.1g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073