Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g502g151kcal5g20.1g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g201g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 70g76kcal5.6g11.5g0.4g1.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 27g240kcal0g0g27.1g0g
Flora culinesse30g223kcal0g0g24.7g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g201g181kcal2g12g14.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1961kcal32.8g130.2g137.2g23g
Valittu annoskoko1232g980kcal16.4g65.1g68.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna616g490kcal8.2g32.6g34.3g5.8g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026