Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g312g109kcal3.1g20.3g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka63g17kcal1.2g2.6g0.1g1.5g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g63g219kcal8.2g43.4g1.1g2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2465g987kcal29.8g151.4g28.2g13.8g
Valittu annoskoko1233g494kcal14.9g75.7g14.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna616g247kcal7.5g37.9g7.1g3.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625