Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g125g18kcal2.4g0.5g0.6g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g83g142kcal1.7g4.4g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2465g565kcal39.6g25.2g28.2g17.4g
Valittu annoskoko1233g283kcal19.8g12.6g14.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna616g141kcal9.9g6.3g7.1g4.4g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026