Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4075g1223kcal40.7g163g12.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1630g456kcal9.8g97g3.3g40.7g
Sipuli (kuorittu)1630g440kcal21.2g78.2g3.3g27.7g
Valkosipuli 571g618kcal45.1g93g3.4g12g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 220g1946kcal0g0g220g0g
Flora culinesse245g1809kcal0g0g200.5g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1630g1467kcal16.3g97.8g114.1g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15918kcal266.2g1058g1113.6g186.8g
Valittu annoskoko10000g7959kcal133.1g529g556.8g93.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3980kcal66.6g264.5g278.4g46.7g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026