Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 749g626kcal9.5g32.1g47.7g16.6g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.4g0g50.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2466g3185kcal145.2g76.6g249g36.2g
Valittu annoskoko1233g1593kcal72.6g38.3g124.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna617g796kcal36.3g19.2g62.3g9.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064