Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3240g4504kcal615.7g0g226.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)3240g972kcal35.6g175g6.5g0g
Sipuli 648g196kcal8.1g31.1g1.3g11g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g2592g2541kcal54.4g362.9g95.9g0g
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Basilika, tuore 84g23kcal2.6g0.9g0.7g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)32g32kcal2.4g5.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19402kcal1437.6g1150.8g986.8g26g
Valittu annoskoko10000g9701kcal718.8g575.4g493.4g13g
Annoskoko puolitettuna5000g4850kcal359.4g287.7g246.7g6.5g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210