Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g699g1189kcal132.8g0g69.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.2g18kcal0.5g4g0.1g0g
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.8g0g
Pekoni, paistettu 175g900kcal28.7g0g88.6g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Timjami 1.4g4kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso5.2g15kcal0.4g2.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g4749kcal426.8g16.6g325.8g2.8g
Valittu annoskoko1239g2375kcal213.4g8.3g162.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna620g1187kcal106.7g4.2g81.5g0.7g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313