Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g582kcal66.6g0g35g0g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Peruna, vanha, kuorittu 526g400kcal9.9g81.5g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g2301kcal162.2g205.6g82.4g28.4g
Valittu annoskoko1239g1151kcal81.1g102.8g41.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna620g575kcal40.6g51.4g20.6g7.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957