Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 19g60kcal4.6g8.6g0.4g1.7g
Viinietikka 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g150kcal9.8g22.6g1g5g
Valittu annoskoko124g75kcal4.9g11.3g0.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna62g38kcal2.5g5.7g0.3g1.3g
Arvot/100g100g60kcal3.9g9.1g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954