Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)87g256kcal2.2g2.8g26.2g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sinappi (teollinen)4.4g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 4.4g1.4kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 26g75kcal4.1g0.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g680kcal13g8.2g66.2g0g
Valittu annoskoko124g340kcal6.5g4.1g33.1g0g
Annoskoko puolitettuna62g170kcal3.3g2.1g16.6g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024