Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g24g8.5kcal0.2g1.6g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g18g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g61kcal1.4g8.6g2g0.8g
Valittu annoskoko124g31kcal0.7g4.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g15kcal0.4g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921