Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 56g101kcal9.1g4g4.5g4g
Linssi, punainen, Go Green19g61kcal4.5g9.2g0.2g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g376kcal28g31.6g12.4g14g
Valittu annoskoko124g188kcal14g15.8g6.2g7g
Annoskoko puolitettuna62g94kcal7g7.9g3.1g3.5g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074