Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.3g2.9kcal0.3g0.2g0.1g5.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.7g1.2g0.9g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)10g10kcal1.6g0.1g0.3g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)25g20kcal0.5g3.2g0.4g0.9g
Ketsuppi, Pirkka7.5g8kcal0.1g1.9g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)3.8g7.1kcal0g1.7g0g0.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g13g41kcal3.4g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g421kcal20g16.8g30g13g
Valittu annoskoko125g211kcal10g8.4g15g6.5g
Annoskoko puolitettuna62g105kcal5g4.2g7.5g3.3g
Arvot/100g100g169kcal8g6.7g12g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458