Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 78g31kcal0.8g5.5g0.2g2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g12g22kcal0.3g0.4g2.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.3g6.3kcal0.2g1.2g0g0.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g20g14kcal1.6g1.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g217kcal10.6g17.4g10.6g4.6g
Valittu annoskoko124g109kcal5.3g8.7g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna62g54kcal2.7g4.4g2.7g1.2g
Arvot/100g100g87kcal4.3g7g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154