Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g109kcal8.8g8g4.4g2.6g
Valittu annoskoko125g55kcal4.4g4g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g27kcal2.2g2g1.1g0.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.2g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711