Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.5g3.7g0g0.2g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki26g67kcal3.1g1.4g5.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g177kcal7.4g11g11g1g
Valittu annoskoko125g89kcal3.7g5.5g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g44kcal1.9g2.8g2.8g0.3g
Arvot/100g100g71kcal3g4.4g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754