Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Rasvaton maito viro (Alma)14g4.6kcal0.5g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Ohrajauho 14g45kcal1.1g8.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g437kcal15g80g4.4g5.2g
Valittu annoskoko125g219kcal7.5g40g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna62g109kcal3.8g20g1.1g1.3g
Arvot/100g100g176kcal6g32.1g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369