Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 42g218kcal6.9g0g21.4g0g
Herkkusieni 11g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma35g123kcal6.3g20.8g1.4g2.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g737kcal27.6g44.4g49.6g4.8g
Valittu annoskoko125g369kcal13.8g22.2g24.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna62g184kcal6.9g11.1g12.4g1.2g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201