Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g749g823kcal187.1g0g7.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 274g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Korppujauho 62g228kcal6.5g46.7g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g3095kcal466.2g112.6g82.8g6.6g
Valittu annoskoko1240g1548kcal233.1g56.3g41.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna620g774kcal116.6g28.2g20.7g1.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089