Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)25g225kcal0g0g25g0g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)666g200kcal6.7g26.6g2.7g1.3g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 333g1182kcal6.3g8.8g126.5g0g
Basilika, tuore 17g4.5kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g3384kcal36.4g95.4g309.6g9.8g
Valittu annoskoko1240g1692kcal18.2g47.7g154.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna620g846kcal9.1g23.9g77.4g2.5g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887