Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 132g433kcal13.9g80.1g2.9g13.1g
Mustikka metsä- 240g106kcal1.2g15.4g1.4g7.9g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1628kcal30.2g326.8g8.6g42g
Valittu annoskoko1240g814kcal15.1g163.4g4.3g21g
Annoskoko puolitettuna620g407kcal7.6g81.7g2.2g10.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729