Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g108g421kcal0g105.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1078g313kcal9.7g58.2g4.3g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1466kcal19.4g327.8g8.6g49.6g
Valittu annoskoko1240g733kcal9.7g163.9g4.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna620g367kcal4.9g82g2.2g12.4g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325