Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka5168g8682kcal1033.6g0g516.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1292g1550kcal37.5g58.1g129.2g0g
Korppujauho (Pirkka)646g2313kcal90.4g452.2g14.2g32.3g
Sipuli (kuorittu)1938g523kcal25.2g93g3.9g32.9g
Rypsiöljy 181g1600kcal0g0g180.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl775g1016kcal100.8g3.9g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31367kcal2575g1214.4g1823.4g130.4g
Valittu annoskoko10000g15684kcal1287.5g607.2g911.7g65.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7842kcal643.8g303.6g455.9g32.6g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949