Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 789g142kcal4.4g19.7g3.2g5.5g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Ruokakerma Valio 4% K&P225g135kcal2.3g10.1g9g1.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g34g117kcal3.7g23.3g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1040kcal29.8g130.4g38g22.8g
Valittu annoskoko1242g520kcal14.9g65.2g19g11.4g
Annoskoko puolitettuna621g260kcal7.5g32.6g9.5g5.7g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810