Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g630g2205kcal50.4g491.4g3.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 194g158kcal2.4g8.2g12g4.2g
Porkkana, paistettu 90g78kcal0.6g5.2g5.6g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g5680kcal169.8g1009.6g104g13.2g
Valittu annoskoko1242g2840kcal84.9g504.8g52g6.6g
Annoskoko puolitettuna621g1420kcal42.5g252.4g26g3.3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605