Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl450g1620kcal9g12.1g171g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 450g174kcal14.8g12.6g6.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g27g15kcal1.6g0.8g0.5g27g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g5131kcal118.2g84.2g481g55.6g
Valittu annoskoko1242g2566kcal59.1g42.1g240.5g27.8g
Annoskoko puolitettuna621g1283kcal29.6g21.1g120.3g13.9g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327