Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen376g75kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Tomaattimurska 751g221kcal4.2g39.8g1.5g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1040kcal16.8g120.2g47.8g42.6g
Valittu annoskoko1242g520kcal8.4g60.1g23.9g21.3g
Annoskoko puolitettuna621g260kcal4.2g30.1g12g10.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216