Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1450g4648kcal388.3g0g347.2g0g
Vesi5439g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi120g335kcal10.8g8.4g27.5g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g2719g1360kcal38.1g299.1g5.4g35.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g272g761kcal51.7g0.1g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14209kcal977.8g615.2g879.8g71g
Valittu annoskoko10000g7105kcal488.9g307.6g439.9g35.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3552kcal244.5g153.8g220g17.8g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901