Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g53g29kcal3.2g1.6g1.1g52.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.8g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)100g100kcal16g1g3g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)250g200kcal5.3g32.5g4g9.3g
Ketsuppi, Pirkka75g80kcal0.8g18.8g0g0.9g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)38g71kcal0.2g16.9g0.2g1.5g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g125g413kcal33.8g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g4217kcal202.4g167.2g300.8g128.6g
Valittu annoskoko1245g2109kcal101.2g83.6g150.4g64.3g
Annoskoko puolitettuna623g1054kcal50.6g41.8g75.2g32.2g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458