Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2569g2184kcal118.2g385.4g12.8g128.5g
Soijanakki, hälsans kök1927g4701kcal346.8g134.9g308.3g0g
Purjosipuli 963g221kcal17.4g23.1g1.9g20.2g
Peruna, vanha, kuorittu 2569g1956kcal48.3g398.2g5.1g25.7g
Vesi1927g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 13g33kcal1.8g2.6g0.5g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18188kcal1065g1888.4g657.2g359.2g
Valittu annoskoko10000g9094kcal532.5g944.2g328.6g179.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4547kcal266.3g472.1g164.3g89.8g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794