Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)700g2241kcal70g441.2g16.1g98g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1302kcal38.7g265.5g4.6g13.3g
Ohrajauho 32g105kcal2.6g20.7g0.6g2.4g
Siirappi, tumma70g224kcal0.1g51.8g0g0g
Rypsiöljy 53g465kcal0g0g52.5g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g8673kcal222.8g1558.4g147.6g227.4g
Valittu annoskoko1246g4336kcal111.4g779.2g73.8g113.7g
Annoskoko puolitettuna623g2168kcal55.7g389.6g36.9g56.9g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154