Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha279g462kcal52.9g0g27.8g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g139g189kcal7.2g35.4g1.7g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 696g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu84g105kcal9.2g0.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g1591kcal141.4g83.6g75.2g9.2g
Valittu annoskoko1246g796kcal70.7g41.8g37.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna623g398kcal35.4g20.9g18.8g2.3g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468