Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5648g8057kcal706g16.9g578.9g0g
Vesi1284g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 347g3065kcal0g0g346.6g0g
Suola, annos 3g128g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 26g72kcal2.8g9.8g0.8g6.8g
Kinkkusuikale Pirkka2567g2644kcal462.1g46.2g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27677kcal2341.8g145.8g1981g13.6g
Valittu annoskoko10000g13839kcal1170.9g72.9g990.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6919kcal585.5g36.5g495.3g3.4g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458