Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g5591g17893kcal559.1g3634.4g111.8g587.1g
Vesi4301g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35785kcal1118.2g7268.8g223.6g1174.2g
Valittu annoskoko10000g17893kcal559.1g3634.4g111.8g587.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8946kcal279.6g1817.2g55.9g293.6g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774