Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)31g56kcal5.9g0g3.4g0g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g296kcal14.2g7.2g22.4g2g
Valittu annoskoko125g148kcal7.1g3.6g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna63g74kcal3.6g1.8g5.6g0.5g
Arvot/100g100g119kcal5.7g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191