Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Parsakaali (Pirkka)17g5.2kcal0.8g0.3g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g89kcal5g10g3g0.8g
Valittu annoskoko125g44kcal2.5g5g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g22kcal1.3g2.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056