Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g4.9g16kcal0.5g3.1g0.1g0.7g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)12g40kcal1.7g7.6g0.4g0.5g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko54g187kcal5.4g37.5g0.5g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g486kcal15.2g96.4g2g13.2g
Valittu annoskoko125g243kcal7.6g48.2g1g6.6g
Annoskoko puolitettuna63g122kcal3.8g24.1g0.5g3.3g
Arvot/100g100g194kcal6.1g38.5g0.8g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979